Meditatie Reis naar Zuid Frankrijk

Wat is er uniek is aan deze 8-daagse Spirituele reis naar Frankrijk?

Datum : 25 mei 2019
Locatie : Rennes-le-Château

Met deze Helende Meditatiesreis op bijzondere Krachtplekken, stem ik af op wat er geheeld mag worden. Door in de voetstappen van Maria Magdalena en de Katharen te lopen worden bepaalde plekken van het innerlijke stuk van de mens aangeraakt. Vorige deelnemers noemen deze reis een Transformatie in hun leven. Voor mij is het, een diep thuiskomen in je krachtige zelf, waar alleen liefde en verbinding is met het grote geheel.

Wij houden de spirituele reizen naar Krachtplekken in Frankrijk klein en persoonlijk. We gaan met 4 tot 8 deelnemers op reis! De reizen zijn inclusief eten, verblijf, workshops, begeleiding en excursies.

Trefwoorden voor deze reis zijn: Maria Magdalena, Katharen, Mysterie reis, Mysterie school, Baden en Reinigen, Inwijding, Mediteren, Helende Reis, Bedevaartplaats, Transformatie, Innerlijke Kracht, Spirituele Reis, Krachtplekken, Mysteriën en Tempeliers.

Wat hoop jij te vinden tijdens een Spirituele reis in Frankrijk? Met welk thema loop jij vast? Wat wil je helen in je leven? Hoe kan jij meer vanuit je hart leven?

Vorige workshop deelnemers omschrijven de energie in dit dorp als: Pure Liefde, Vrede, Vrij Zijn, De Hemel, De Bubbel, Helemaal Zichzelf Zijn en Innerlijke Stilte.

*Ik ga jullie met deze reis brengen naar een plek wat voor mij als de hoogste frequentie van liefde aanvoelt. *Een aantal krachtige (geheime)Maria Magdalena plekken. *Een Katharen inwijdingsgrot. *Een hoge Boviswaarde plek. *Een belangrijke Katharen geschiedenisplek. *Een kerk van 600 jaar na Christus waar Maria Magdalena en Jezus samen op de voorkant zijn afgebeeld. *Tezamen met een gids, gaan we leren wat er zich vroeger heeft afgespeeld in deze magische omgeving

Een avontuur, een cadeau voor je hart en een verrijking voor je leven. Wandelen, mediteren, ontspannen en ons laten verwonderen is het doel van deze retraite. Bewustzijn begint bij wie we zijn, wat we zijn en waar ligt onze kracht?

Kijk voor meer informatie op mijn website

Meer informatie over Time to get Wise