Spirituele Vakantie op Ibiza

16 juni 2019 op Ibiza jezelf her-ontdekken!

Datum : 16 juni 2019
Locatie : Ibiza

Ben je geïnteresseerd in een prachtige ontmoeting met jezelf, wil je je geest verruimen en je innerlijke kracht ervaren? Geef jezelf dan deze Ibiza workshop cadeau. Je wordt gebracht naar de mooiste (kracht)plekken van Ibiza, op de heerlijke krachtplekken wordt je begeleidt met verschillende helende meditaties. Dit wordt de meest bijzondere reis!

De rust, het turquoise water, de energie... Je kijkt je ogen uit! Kijk naar de ervaringen van vorige deelnemers.

Er zijn zoveel prachtige spirituele manieren om diep geluk in je hart te voelen. Hierdoor veranderd je eigen kijk op de wereld en je toekomst. De verandering mag nu plaats vinden, van iets afstoten in je leven, naar iets aantrekken in je leven. Als je de juiste techniek gebruikt wordt je automatisch een magneet voor wat jij echt zou willen ervaren! Hoe gaaf is dat? Een helende meditatie is in mijn ogen de meest krachtige manier om je zelfbewustzijn te vergroten.

Dit samen uit te oefenen op specifieke krachtplekken op Ibiza maakt alles zo bijzonder en compleet. Vele deelnemers van de vorige Ibiza workshops vertellen mij dit en zijn 10 stappen verder gekomen in hun proces van loslaten en openstaan voor het nieuwe!

De energie van Ibiza helpt je om los te laten, om terug naar jezelf te gaan, om tot rust te komen en weer te genieten. Alles met de juiste intentie kan versterken op Ibiza.

Kijk voor meer informatie op mijn website bij: Spirituele Reizen

Meer informatie over Time to get Wise