De Vries Transport in Putten

Snel, flexibel en betrouwbaar. Neem contact met ons op!

Over De Vries Transport

De Vries Transport valt onder de rubriek transportbedrijf in Nijkerk.

Zoekt u een partner voor vakkundig transport? Een partner die betrouwbaar is, snel en flexibel? Dan bent u bij Bart de Vries-Transport aan het juiste adres.

U geniet van diverse voordelen wanneer u kiest voor Bart de Vries-Transport. Hieronder ziet u deze voordelen terug:

- Track&Trace pakketzending. - Voertuigvolgsysteem. - Scherpe tarieven. - Klanttevredenheid staat voorop. - Voor elke zending het juiste vervoersmiddel. - Vlot, veilig en vertrouwd.

De Vries Transport biedt nationaal en internationaal wegtransport door geheel Europa aan. U kunt voor diverse diensten bij dit bedrijf terecht. Het gaat om de volgende diensten:

- Transport diensten. - Pakketdiensten. - Sneltransport. - Regionaal en landelijke distributie - Opslag.

De Vries Transport heeft al vele jaren ervaring en kennis in de transport sector. U staat als klant centraal. Er zal met u meegedacht worden en de Vries Transport kan u adviseren voor een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan de Vries Transport? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Vries Transport uit de rubriek transportbedrijf uit Nijkerk is gevestigd aan de Midden Engweg 21 - O.14 in Putten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20115184.

Diensten en producten voor transportbedrijf

Trefwoorden die horen bij De Vries Transport zijn o.a. :