Fietsreparatie Vathorst in Amersfoort

Uw mobiele fietsenmaker.

Over Fietsreparatie Vathorst

Fietsreparatie Vathorst valt onder de rubriek reparatie service in Nijkerk.

Dhr.Ray van de Kamp is de drijvende kracht achter Fietsreparatie Vathorst. Wij zijn uw mobiele fietsenmaker in de regio Amersfoort Vathorst, Amersfoort, Nijkerk, Bunschoten-Spakenburg, Hoevelaken en omgeving. Omdat wij in het midden van Vathorst gevestigd zijn, zijn wij overal snel ter plaatsen.

Wij zijn een enthousiast team en gedreven om reparaties binnen 24 uur weer af te leveren. Wij staan voor goede kwaliteit en snelle service.

Wij maken alle soorten en merken fietsen. o.a. Elektrische, stads, hybride, kinder, race, mountainbike, bakfietsen enz. Ook voor speciale en aangepast fietsen, rolstoelen en skelters kunt u bij ons terecht.

Voor onderhoud en reparaties kunt u zelf een afspraak plannen wanneer het u uitkomt. Kiest u voor onze haal- en breng service dan komen wij uw fiets halen en brengen wij deze terug wanneer het u uitkomt.

Ook voor kleine reparaties kunt u een afspraak maken in onze agenda. Kleine reparatie voeren wij ter plaatsen uit in onze reparatie bus. Bij grote reparaties en onderhoud nemen wij uw fiets mee en repareren deze in onze werkplaats. Plan hier uw afspraak.

Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar, ook in de avonduren!

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fietsreparatie Vathorst uit de rubriek reparatie service uit Nijkerk is gevestigd aan de Egeïsche Zee 10 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 033 2851018.

Diensten en producten voor reparatie service

Trefwoorden die horen bij Fietsreparatie Vathorst zijn o.a. :