Het 1:1 dieet met Monique in Ermelo

Het 1:1 dieet met Monique | Wil jij ook graag verantwoord, effectief en succesvol afvallen onder persoonlijke begeleiding?

Over Het 1:1 dieet met Monique

Het 1:1 dieet met Monique valt onder de rubriek coaching in Nijkerk.

Heb jij, net als Monique destijds had, het doel om een gezond gewicht te behalen en deze ook te behouden? In een lichaam waar jij je weer prettig bij kan voelen? Dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit en dat dan ook uitstraalt?

Monique woont samen met Bert die sinds 2016 ook consulent is bij The 1:1 Diet, in hun praktijk Hét 1 op 1 Dieet in Ermelo. Na haar afslanktraject in 2010 kreeg zij een nieuw leven en andere inzichten hiervoor terug. Dat was voor haar de reden om een andere mensen hiermee te gaan inspireren, zodat zij zichzelf het grootste cadeau konden geven, namelijk een nieuw begin, je prettiger in je lichaam voelen en zelfvertrouwen. Simpelweg omdat u het waard bent!

Voordat Monique het roer omgooide werktijd zij in de mode en textiel branche. Dat heeft zij jaren met passie gedaan. Tot het moment aanbrak dat zij er 'klaar' voor was. Haar eigen strijd tegen de overtollige kilo's en met veel trots dat doel in begin 2011 behaalde. Monique kreeg er zelf zoveel voor terug en dat gunt zij iedereen. Haar leven ging datzelfde jaar ook om, van inkoper naar coach! Als ervaringsdeskundige en door diverse coaching opleidingen gevolgd te hebben heeft zij zich gespecialiseerd in onder andere gedragsverandering en emotie-eten.

De missie van Monique is om samen met jou een begin te maken aan een nieuwe leefwijze en deze te behouden. Daarin zal zij jou stap voor stap begeleiden, zodat jij weer het roer in jouw eigen handen krijgt.

Afslanken is immers niet alleen iets lichamelijks, emotioneel kan het ook een enorme stap zijn. Daar gaan jullie gedurende het traject uiteraard ook mee aan de slag. Want dat is het recept tot een blijvend resultaat.

Het Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl, maatwerk dus. Met de persoonlijke hulp, adviezen en coaching wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen.

In Het Stappenplan leer je gaandeweg om de balans te vinden en gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan.

Van verantwoord afvallen, naar bewust genieten:

- Een flexibel, helder en duidelijk programma, bestaand uit 7 stappen programma's)

- Stap voor stap

- Maaltijdvervangers gecombineerd met lekkere, gezonde voeding

- Samen bekijken welke stappen het beste bij jou past

Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de website van Het 1:1 dieet met Monique of van haar eigen praktijk Slank met Lef 1 op 1 Dieet van Ermelo. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het 1:1 dieet met Monique uit de rubriek coaching uit Nijkerk is gevestigd aan de Lageveld 2 in Ermelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25124696.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Het 1:1 dieet met Monique zijn o.a. :

Nieuws