Justhappyhealthy in Bunschoten-Spakenburg

Justhappyhealthy uit Bunschoten-Spakenburg heeft geen profiel.

Wat doet Justhappyhealthy in Bunschoten-Spakenburg

Justhappyhealthy is een gezondheidscentrum uit Nijkerk. Men is gevestigd aan de Egelandvaarders 20. Het telefoonnummer van Justhappyhealthy in Bunschoten-Spakenburg is 06-22093346.

Is Justhappyhealthy in Bunschoten-Spakenburg uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Nijkerkonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Justhappyhealthy in Bunschoten-Spakenburg valt onder de rubriek gezondheidscentrum. Een gezondheidscentrum uit Nijkerk levert onder andere :

Bij mij in de praktijk kunt u terecht voor alles op het gebied van gezondheid en massages, wilt u graag een paar kilo's kwijt of kunt u wel wat meer ontspanning gebruiken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik biedt diverse vormen van massage aan en ik geef advies op het gebied van gezonde voeding en een gezonde levensstijl. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander gezondheidscentrum

  • Zoutkamer Harderwijk

    Geniet van de stille omgeving van onze zoutkamers en kom volledig tot rust!. Trefwoorden van Zoutkamer Harderwijk : zoutkamer, halotherapie, individuele behandeling, zouttherapie, behandeling met zoute lucht, behandeling om bacteriƫle infectie tegen te gaan, alternatieve behandeling met zoute lucht, verlichten klachten bij luchtwegaandoeningen, COPD, astma, klachten verlichten bij huidaandoeningen, psoriasis, eczeem, allergie, hooikoorts.

    tel. 0341769158, Vondellaan 156, 3842EK in Harderwijk

    Meer over Zoutkamer Harderwijk contact website