Kom op Adem in Harderwijk

Méér ruimte, veerkracht en bezieling

Over Kom op Adem

Kom op Adem valt onder de rubriek coaching in Nijkerk.

Mevr. Evelien Kouwer is de drijvende kracht achter Kom-op-Adem. Ik analyseer wat ik zie en hoor. En geef concrete feedback, zodat jij zelf stappen kunt zetten. Richting meer ruimte, meer vrijheid en meer bezieling.

Ben je op zoek naar een coach die je kan helpen omdat jij beter je grenzen wil aangeven of wil je graag rustiger ademhalen zonder hyperventilatie? Ben je gespannen in de omgang met anderen of je partner? Kom jedaar zelf niet uit, zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Kom-op-Adem. Ik wil je helpen door middel van coaching, ademcoaching of eventueel een ontspannen massage. Ik wil je graag begeleiden in de zoektocht naar meer veerkracht, ruimte en meer bezieling.

De diensten die Kom-op-Adem aanbiedt zijn:

- Coaching, ik ondersteun je bij het vinden van de antwoorden. Ik luister, analyseer en geef terug wat ik zie en hoor. Een vleugje humor en relativering helpt. Soms pas ik meditatie of ademhalingsoefeningen toe.

- Ademcoaching, een bewuste ademhaling is een prachtig, effectief middel om daar iets aan te verbeteren. Ook jouw gedachten en emoties spelen een rol. Ik gebruik een methode om je te helpen zicht te krijgen op je (vaak belemmerende) overtuigingen. De combinatie van deze beide dingen kunnen er voor zorgen dat lichaam én geest meer tot rust kunnen komen.

- Massage, ik gebruik diverse massagetechnieken en -middelen, o.a de ontspannings- en sportmassage, de voetreflextherapie, Tuina-therapie, Indian Head massage, cupping en klank (klankschaal en stemvork). Je lichaam herstelt van de drukte van alledag. Je komt helemaal tot rust.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd via de contactgegevens contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kom op Adem uit de rubriek coaching uit Nijkerk is gevestigd aan de Klavermeen 30 in Harderwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27422338.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Kom op Adem zijn o.a. :