Online Tuincoach in Nijkerk

Van niets naar jouw droomtuin!!!

Over Online Tuincoach

Online Tuincoach valt onder de rubriek hovenier in Nijkerk.

Dhr. Den Oudsten is het gezicht achter de Online Tuincoach

Alles is mogelijk in de tuin! Dit heb ik het afgelopen 10 jaar gemerkt bij het werken als allround tuinman en aannemer bij de aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen, daktuinen, verticale groenvoorziening, zwembaden, schoolpleinen, balkontuinen en bomen. Ik vind dat er veel behoefte is aan hulp en advies bij het ontwerpen van een tuin. Hoe verbeter je de tuin door kleine aanpassingen, hoe creƫer je je eigen tuin als het budget klein is, of geniet je het hele jaar door van de frisse groene tuin? Daarom ben ik begonnen als tuincoach. Laat je nadenken over manieren om alles in en rond de tuin te onderhouden of bij te werken. Omdat uw tuin, terras of balkon een verlengstuk is van uw woning.En dat verdiend de juiste aandacht en professionele aanpak waarbij je geen meter onbenut laat.

Zelf de tuin aanleggen, aanpassen of onderhouden? Inspiratie, tips en tools kunnen we je geven. Nu beginnen?

Kies je pakket

Ieder pakket is afgestemd op wat er in jouw tuin nodig is. Het begint altijd bij een goede basis; het basispakket, ieder basispakket is uit te breiden met het materiaal- of begeleidingspakket passend bij je wensen. Het zijn duidelijke stappenplannen waarmee jij jouw tuin zelf kan aanpakken.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Online Tuincoach uit de rubriek hovenier uit Nijkerk is gevestigd aan de Holkerstraat 15 in Nijkerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0850-130001.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij Online Tuincoach zijn o.a. :