Perfection Schoonheidssalon in Nijkerk

Perfection Schoonheidssalon: Voor ontspanning en diverse behandelingen.

Over Perfection Schoonheidssalon

Perfection Schoonheidssalon valt onder de rubriek schoonheidssalon in Nijkerk.

De drijvende kracht achter Perfection Schoonheidssalon is Sylvia Lamers. Sylvia volgt regelmatig make-up en productcursussen om u zo goed mogelijk te adviseren en behandelen. In de salon van Perfection Schoonheidssalon wordt gewerkt met merken als Malu-Wilz mape up, Webecos huidverzorgingen en Autralian Gold superieure tanning lotion. Deze producten zijn betaalbaar en op plantaardige basis.

Bij Perfection Schoonheidssalon kunt u onder andere terecht voor de volgende behandelingen:

- Intensieve behandeling

- Basis behandeling

- Complete behandeling

- Massage Hotstone

- Collageen vlies behandeling

- Microneedling

Maar ook voor korte behandelingen bent u bij Perfection Schoonheidssalon helemaal aan het juiste adres. Zo kunt u uw wimpers of wenkbrauwen laten verven of uw wenkbrauwen, bovenlip of kin laten harsen om zo weer stralend voor de dag te komen. Ook heeft Perfection Schoonheidssalon vaak leuke aanbiedingen, deze vindt u op de website.

Voor meer informatie wat de behandelingen precies inhouden, een overzicht van de prijzen en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Perfection Schoonheidssalon.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Perfection Schoonheidssalon uit de rubriek schoonheidssalon uit Nijkerk is gevestigd aan de Galjoen 30 in Nijkerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16048558.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Perfection Schoonheidssalon zijn o.a. :