Praktijk Rachela in Nijkerk

Praktijk Rachela

Over Praktijk Rachela

Praktijk Rachela valt onder de rubriek coaching uit Nijkerk.

Praktijk Rachela biedt u een uitgestoken hand ter ondersteuning.

Praktijk Rachela een particuliere praktijk die zich kenmerkt door onderzoek, behandeling, begeleiding en coaching. In haar praktijk biedt ze toegankelijke hulp aan aan kinderen (vanaf 4 jaar), jongeren, (jong)volwassen, opvoeders en gezinnen.

Ze richt zich op orthopedagogiek, orthodidactiek, remedial teaching, coaching en (huiswerk-)begeleiding.

Werkwijze:

beginnend met een kennismakingsgesprek. dit is een vrijblijvend informatief gesprek. Na dit gesprek kunt u besluiten of u van mijn diensten gebruik wil maken.

Na de kennismaking beginnen we met het intakegesprek. In dit gesprek staan wij samen stil bij de reden van aanmelding. Samen met u doorloop ik de leefgebieden.

Na afloop van het gesprek onderzoek ik de problemen en schrijf ik een verslag waarin ik een indicaties aan u voorleg. ? Indicaties zijn aanbevelingen voor één of meerdere interventies. Daarna gaan we aan het werk met uw problemen en coach en leef ik met u mee.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contactgegevens. Ook kunt u een kijkje nemen op onze eigen website. Daar staat nog veel meer nuttige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Rachela uit de rubriek coaching uit Nijkerk is gevestigd aan de Rembrandtlaan 85 in Nijkerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 033-2000358.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Rachela zijn o.a. :