Schoonmaakbedrijf Karina in Hoevelaken

Schoonmaakbedrijf Karina is al meer dan 12 jaar actief in het schoonmaken van bedrijfspanden en andere objecten.

Over Schoonmaakbedrijf Karina

Schoonmaakbedrijf Karina valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf uit Nijkerk.

Wij kenmerken ons door een persoonlijke benadering en constante werkwijze. Zo ontstaat er een band tussen de klant en de medewerksters.. Als een nieuwe klant zich aandient gaan wij eerst om de tafel om door te spreken wat de wensen zijn en lopen een rondje door het pand om een inschatting te kunnen maken van het aantal uren dat nodig is om de nieuwe klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. En als er zich onverhoopt extra werkzaamheden voordoen dan springen wij zelf bij.

Bij elk nieuw pand lopen wij zelf de eerste weken mee met de dames die schoonmaken zodat ze het pand onder onze begeleiding goed leren kennen en ze precies weten wat er speelt. Schoonmaakbedrijf Karina kent korte communicatielijnen,wij houden regelmatig contact met onze klanten en als er iets is dan lossen wij dat direct op. Daarnaast streven wij er altijd naar om zoveel mogelijk vaste medewerksters op elk pand te plaatsen.

Voor meer informatie bezoekt u onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonmaakbedrijf Karina uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Nijkerk is gevestigd aan de Meerveldlaan 3 in Hoevelaken. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49315293.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Schoonmaakbedrijf Karina zijn o.a. :