SKW-opleidingen in Harderwijk

SKW-opleidingen | Voor uw veiligheid, nemen wij alle tijd.

Over SKW-opleidingen

SKW-opleidingen valt onder de rubriek opleiding in Nijkerk.

In 2003 is SKW-opleidingen parttime gestart met veiligheidsopleidingen. Paar eigen klanten en diverse freelance-opdrachten. De aanvragen bleven binnen stromen zodat op 1 januari 2006 de onderneming fulltime cursussen ging geven. In 2017 mochten wij Safety Case uit Lelystad overnemen, en in 2018 namen wij BHV-Harderwijk over. Door de groei is aan onze prettige manier van lesgeven nog steeds niks veranderd. Wij zijn geen 13 in een dozijn bedrijf. Bij ons wordt de lesstof niet met het boek op schoot en via een powerpoint voorgeschoteld om klaar te stomen voor een toets.

Wij luisteren naar de wensen van de klant. Een kinderdagverblijf behoeft een hele andere BHV dan een petrochemische industrie. Bij ons is elke cursus maatwerk op de wensen en behoefte van de klant ingespeeld.

Onze instructeurs komen uit de praktijk met de nodige brede ervaring binnen de hulpverlening. De BHV trainingen zijn niet opgedeeld in een deel eerste hulp en een deel brand en ontruiming, wij mixen dit zoals dit ook in de praktijk gebeurd.

Graag verrassen wij u met onze trainingen, niet alleen de prijs zal u enthousiast maken. Maar ook de manier waarop de trainingen worden gegeven en wat er wordt geleerd. U bent van harte welkom bij SKW-opleidingen.

OVERZICHT OPLEIDINGEN - AED-Bediender - Agressie training - Bedrijfshulpverlener - Communicatie - Communicatieve en sociale vaardigheden - Eerste hulpverlener - Eerste hulp aan kinderen - Eerste hulp bij drank en drugs - Eerste hulp bij sportletsel - Eerste hulp bij wandelletsel - Eerste hulp langs de lijn - Kleine blusmiddelen - Ploegleider - Preventiemedewerker - Sociale veiligheid en omgaan met agressie - VCA Wij mogen les geven, certificeren en examineren voor de volgende instanties. Al onze instructeurs komen uit de praktijk en hebben didactische vaardigheden. Buiten de verplichte jaarlijkse bijscholingen volgen wij diverse seminars, vakbeurzen enz. Om ons te blijven verbeteren en verdiepen om u niet alleen het standaard mee te geven maar juist net dat stukje extra. - European Resuscitation Counsil - Het Oranje Kruis - Nederlandse Reanimatieraad - NIBHV - NIKTA - VCA

Wij mogen accrediteren voor de volgende organisaties. Hiervoor moeten wij aan diverse eisen voldoen wat regelmatig wordt getoetst en gecontroleerd. Zelf vinden wij het fijn dat we door externe partijen op deze manier op scherp blijven staan en niet verzanden. Zo blijven onze opleidingen vernieuwend, interessant en leerzaam.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SKW-opleidingen uit de rubriek opleiding uit Nijkerk is gevestigd aan de Pluutmeen 2 in Harderwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19136931.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij SKW-opleidingen zijn o.a. :