Talente Coaching in Ermelo

Iedereen heeft talenten die je nog niet kent en die je verder tot ontwikkeling kan brengen.

Over Talente Coaching

Talente Coaching valt onder de rubriek coaching in Nijkerk.

Kirsten Schipper is de drijvende kracht achter Talente Coaching. Ze biedt methodische begeleiding aan mensen, individueel en in groepen. Ze geeft ze de ruimte krijgen om zich sterker te maken op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De diensten die Talente Coaching aanbiedt zijn:

- Individuele Coaching, we onderzoeken en kijken wat jouw drijfveren zijn voor verandering van gedrag. Jouw gedrag in verschillende facetten van de context waarin je leeft. Werk, privé en context.

- Vitaliteitsaanbod, in een gecombineerde aanpak van therapeutische massage en individuele coaching brengen we samen met jou in kaart waar de punten van onbalans in je werk en privé zitten en hoe dit zich verhoudt tot de context waar jij deel van uitmaakt.

- Trainingen & Workshops, doel is dat je leert jouw waarnemingen in jezelf te gebruiken als krachtbron, hiermee leer je met meer vertrouwen jouw grenzen aan te geven, voor jezelf en naar de ander.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website van Talente Coaching. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Talente Coaching uit de rubriek coaching uit Nijkerk is gevestigd aan de Dennenlaan 23 in Ermelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15033071.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Talente Coaching zijn o.a. :