Umoya Health Massage Therapie in Amersfoort

Welkom bij | Umoya Health Massage Therapie

Over Umoya Health Massage Therapie

Umoya Health Massage Therapie valt onder de rubriek massage in Nijkerk.

Frank van den Essenburg is het gezicht en de drijvende kracht achter Umoya Health Massage & Therapie. Werken vanuit een holistische visie betekent dat ik je bekijk als één geheel. Ik heb niet alleen aandacht voor de fysieke klacht waarmee je komt of voor het deel van je lichaam, dat aandacht van je vraagt. Ik besteed ook aandacht aan jouw denkbeelden, gevoel, wereldbeeld, gedachten en overtuigingen. Ben je op zoek naar een holistische masseur? Omdat je last hebt van depressiviteit, stress, burn out? Wellicht omdat je niet lekker in je vel zit, last hebt van een midlife crisis? Of heb je een eetstoornis of slaapstoornis? Last van nek-, schouder- of rugklachten, hoofdpijn? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Umoya Health Massage & Therapie. Ik wil met mijn kennis en ervaring graag naar je luisteren.

Het aanbod:

- Holistische massage - Holos therapie - Voetreflexzone massage - Ayurvedische massage

Ben je geïnteresseerd? Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Umoya Health Massage Therapie uit de rubriek massage uit Nijkerk is gevestigd aan de Zeepkruid 58 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30037946.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Umoya Health Massage Therapie zijn o.a. :