Westerlaken-relatiecoaching in Voorthuizen

Westerlaken-relatiecoaching, voor professionele relatie.

Over Westerlaken-relatiecoaching

Westerlaken-relatiecoaching valt onder de rubriek coaching uit Nijkerk.

Bent u opzoek naar een professionele personal relatie coach? Dan bent u bij Westerlaken-relatiecoaching aan het juiste adres.

Mijn naam is Gerrit Westerlaken, geboren in 1958 en ik ben gediplomeerd relatiecoach, personal coach en mediator. Ik begeleid mensen ongeacht hun achtergrond of levensbeschouwing. Door mijn eerdere werkzaamheden in verschillende functies heb ik veel levenservaring opgedaan wat de relatiecoaching en mediation ten goede komt. Door de nodige humor in te brengen en zaken op de juiste manier te relativeren wordt het allemaal niet te zwaar maar tevens zorg ik ervoor dat het wel serieus blijft.

Je wordt geïnspireerd en gemotiveerd om zelf verantwoordelijkheid te nemen en actief aan de slag te gaan met het veranderen en verbeteren van je situatie.

Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie over ons vinden? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Westerlaken-relatiecoaching uit de rubriek coaching uit Nijkerk is gevestigd aan de Leidekkerslaan 5 in Voorthuizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11807495.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Westerlaken-relatiecoaching zijn o.a. :