Voor uw trouwe viervoeter een liefdevolle behandeling??

Bij Hondentrimsalon Beauty Dog bent u op het juiste adres.

Maakt u voor 31 december 2017 een afspraak dan krijgt u 10% korting op een complete behandeling!!

Ik trim 2 hondjes op 1 dag, omdat ik graag uw trouwe viervoeter alle aandacht wil geven. Mijn doelstelling is altijd dat de hond en ik plezier hebben bij het trimmen. Na de trimbeurt ga ik ook altijd even een korte wandeling met uw hond maken.

Wat gebeurt er allemaal met uw hond?

Eerst gaan we gezellig kennis maken met elkaar, lekker knuffelen en ondertussen bekijk ik de vacht. Dan gaan we starten met de behandeling. Lekker relaxt, zodat de hond en ik het naar ons zin hebben. Wanneer ik de hond voorbewerkt heb, gaat hij of zij lekker in bad. Ze worden gewassen met de heerlijke shampoo van Jean Peau. Na het wassen gaan we lekker afdrogen en droog föhnen. Daarna zet ik de puntjes op de i. En dan natuurlijk ook nog een lekker geurtje op.

Over Hondentrimsalon Beauty Dog

Dit bericht is geschreven door Hondentrimsalon Beauty Dog. Het bedrijf valt onder dierverzorger uit Nijkerk. Trefwoorden van Hondentrimsalon Beauty Dog uit Nijkerk : hondentrimsalon, trimsalon hond, nagels knippen hond, plukken hond, hond wassen, professioneel hondentrimsalon, professionele trimbeurt, vachtbehandeling hond,.

Lees meer over Hondentrimsalon Beauty Dog.